Les andakten hver dag av Håkon C. Hartvedt

24/1 - 30/1

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Laurdag

Søndag

Daglig påfyll
for sjelen

Forord

Mennesker lever ikke av brød alene. Vi trenger å fylle oss med den maten Guds Ord gir hver dag. Hovedmåltidet får vi ved å lese i Bibelen.
Samtidig kan det være godt med en enkel frokost eller et lite mellommåltid.
Av og til kan det skjerpe appetitten.
Kan denne vesle boken gi deg en liten tanke med på vegen, og også føre til at du får smaken på Guds Ord, blir jeg glad.
Kan den føre til at noen får øynene opp for hvem Jesus er og tar imot Ham som sin Frelser og Herre, er min glede fullkommen.

Fitjar 14. august 2016
Håkon C. Hartvedt

Om forfatteren

Håkon C. Hartvedt bor på Fitjar i Sunnhordland og er kjent både som skribent og sangevangelist. Han har skrevet andakter for avisen Dagen i snart 40 år, og har utgitt 13 bøker, blant annet andaktsbøkene Bare et øyeblikk og Dagens vitamininnsprøytning på Hermon Forlag.
Tidligere har han blant annet jobbet som lærer i ungdomsskolen, drevet kristen bok- og musikkhandel og frilanset for forskjellige aviser og blader. Han har også vært reiseleder i SI-reiser og på GANN. For tiden er han redaktør for lokalavisen Fitjarposten og Indre Sjøs julehefte Fiskernes Venn.
Forfatteren skriver et lett, presist språk med en pedagogisk undertone som gjør at det er lett å forstå det han formidler. Hans brennende ønske er at flere må få se Jesu kjærlighet og herlighet- og bli berget for evigheten.
Andaksboken er utgitt på
Hermon forlag

Se forlagets forside